Hoe investeren miljonairs? Hoe denken en handelen miljonairs? Een vraag waarop het onderzoek van het Nationaal Bureau voor Economisch Onderzoek een antwoord heeft kunnen vinden, althans wat betreft investeringsbeslissingen. • Een balans tussen risico en potentieel

• De portefeuilleallocatie is cruciaal • 10 procent van de totale activa in één aandeel Veel mensen jagen de droom na om ooit rijk te worden en lid te worden van de exclusieve kring van miljonairs behoren. Normale verdieners zijn voor een groot deel bijna gefascineerd door het besluitvormingsgedrag en het uiterlijk van de superrijken, er wordt geprobeerd de financiële beslissingen te begrijpen en eventueel te kunnen imiteren.

Een studie van het National Bureau of Economic Research heeft aangetoond dat miljonairs hun kapitaal anders investeren dan minder welvarende mensen. Voor dit doel werden de investeringsbeslissingen van meer dan 1.000 rijke mensen, met investeringen van meer dan een miljoen dollar, geanalyseerd. Zoals de studie aantoont, verschillen de argumenten van de rijken van die van de gewone verdieners als het gaat om de intenties waarmee hun eigen kapitaal wordt geïnvesteerd. Terwijl miljonairs steeds meer vertrouwen op het advies van professionele beleggingsadviseurs als het gaat om de allocatie van aandelen, rekening houdend met de pensioenhorizon en hun eigen ervaring en tegelijkertijd het maximale risico afwegen, is het cruciale punt voor niet-miljonairs de pensioenzekerheid en de kasbehoefte, waartoe in noodsituaties toegang is. kan worden gebruikt om lopende rekeningen te betalen. Minder belangrijk is het risico op verlies voor rijke investeerders, media-opinies en nog rijker worden dan andere miljonairs.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *